English

Tilmeld dig itoi's nyhedsbrev

.
Fornavn
Efternavn
Firma
Email *

Sidste nyt

Gratis online mentaltræning for sportsfolk. Download brochure her.
Læs mere og få adgang her.

Se dansk YouTube video om foredrag med Søren Holmgren. Klik her...


Se engelsk YouTube video om foredrag med Søren Holmgren. Klik her...

Se Søren Holmgren i TV2 Lounge om mental træning. Klik her...

Læs portræt bragt i JP Business. Læs...

Hør Søren Holmgren fortælle om sine tanker dengang han fik at vide, at han ville blive blind. Download podcast

Se interview med Søren Holmgren i TV2 Lounge. Klik her...Udsyn møder indsigt
Foredrag: Jeg ser ingen begrænsninger. Jeg inspirerer til forandring. Jeg taler om motivation og begejstring. Jeg deler med publikum, hvordan jeg har brugt mine værktøjer fra elitesport til at blive en succes i erhvervslivet. Og jeg giver garanti for underholdning og stof til eftertanke.

Kurser: Personlig motivation og mental styrke. Overbevisende argumentation og personlig gennemslagskraft. Skræddersyede salgstræningskurser.
Du er uden tvivl den bedste og mest motiverende oplægsholder, jeg har oplevet. Jeg har hørt de fleste af dine pointer før, men med din baggrund, imponerende resultater, humor, levering og smittende livsglæde gav de virkelig mening Michael, Søndagsavisen      Det var FANTASTISK. Du leverede endnu engang ’varen’, og vi gik hjem både med ondt i kæben af at grine og med hovedet fyldt med pointer til eftertanke. TAK for det. Allan Lardell, DR Sjælland      Hej Søren. Tusind tak for en god oplevelse. Det var et meget inspirende, spændende og humørfyldt foredrag, som alle nød rigtig meget. Vi glæder os til at læse din bog. Lillian Schmidt, Virksomhedsleder Børnehuset Elmedalen